SaSS – manuaalinen terapia

UUTTA! Viimeisen 15 vuoden aikana olen työssäni huomannut kasvojen alueen hahmottamisen olevan monille asiakkaille erityisen tärkeä oivallus, jonka vaikutus on suuri niin aineenvaihdunnallisesti kuin koko kehon keskiasennon vapautumisessa. 

Kaikki  yksityistunneilleni osallistuneet ovat huomanneet, että käytän erityisen paljon apuna manuaalista terapiaa eri lihasryhmien hermottamisessa ja pidentämisessä. Jo opiskellessani peruskoulutuksia Method Putkisto Insituutissa sekä Somatic Centerissä keskityin manuaalisen ohjaustaitoni kehittämiseen. Se on edelleen kulkenut vahvasti mukanani  valitsemissani ammatillisissa lisäkoulutuksissa ja soveltaessani liikemateriaaleja yksilötyöskentelyyn sopivaksi avustetuksi venyttelyksi. 

Tästä kaikesta on syntynyt erityisesti kasvojen ja ylävartalon alueelle painottuva yksityistunti, jossa asiakas voi rentoutua ja samalla osallistua käsittelyyn eri hengitystekniikoiden ja liikkeiden avulla. Tule kokemaan, kuinka kasvosi rentoutuvat ja pää asettuu kevyemmin kruunuksi, vartalon ylimmäksi osaksi! Varauksia otan vastaan sähköpostitse (saara.sahrman@gmail.com). 

 

Hinta: 65 € / 60 min (norm. 68-75 €)

Katso kaikki tunnit